2010-04-04

2010.04.04. 19:44

szerző: Petrus92

Sziasztok!

Megint itt:) Már nagyon rég írtam,de remélem ezért nem hariztok:) Most kivételesen azért írok ilyen későn,mert nem volt időm, vagy hangulatom firkálni ide:) De most bepótolom. Aztiii,annyi mindent szeretnék most karcolni,de tutira elfelejtek vmit:S   De akkor kezdjük:)

Hagyományokat megőrizve foci:) Ezen a héten is lezajlott 4 mérkőzés a Bajnkok Ligájában. Kedden Bayern München- Man. United és Lyon-Bordeaux mérkőzés volt. Bayern nyert 2:1-re. Már a 2. percben Rooney góljával vezetett a Man.U. ,a 77.percben Ribery góljával egyenlített a Bayern,a 92.percben a meccs vége előtt még Olic-nak sikerült még 1 gólt rúgni,így lett a végeredmény 2:1.  A másik mérkőzésen már több gól volt,itt 3:1-re nyert a Lyon. Itt a 10.percben már Lisandro Lopez góljával vezetett a Lyon, bár nem sokáig, mert a 14. percben Samah egyenített,utána 32.percben Bastos góljával megint vezetett a Lyon,ez után a 77.percben egy szabálytalanság miatt a franciák kaptak egy 11-est és így (ismét) Lisandro góljával 3:1-re vezettek a franciák,és ez maradt a végeredmény is.   Szerdán pedig, Arsenal-Barcelona és Inter-CSZKA mérkőzés volt. Az utobbi meccsnek 1:0 lett a vége.Egészen a 65.percig nem született gól,(de ennek ellenére nem volt unalmas meccs) és a gólt Diego Milito szerezte az Internek.     Az Arsenal-Barcelona meccs közben néha úgy viselkedtem mint egy idegbeteg.xĐ Nagyon jó mérkőzése volt.Nagyon jó játszott a Barca idegenben. Nagyon sok gólhelyzet volt, de csak 2 gól sikerült, ami 46. és az 59.percben is Ibrahomivic-nak sikerült,de a 70. percben már az Arsenalnak sikerült gólt szereznie,amit Walcott rúgott. Ezután Puyol szabálytalankodott Fabregas-szal, és ezért Puyol pirosat,Fabregas pedig 11-est kapott,ami be is ment:S így lett 2:2 a végeredmény.(véleményem szerint nem volt az olyan durva szabálytalankodás ahogy Fabregas mutatta,és most ezt nem a Barca miatt mondom,de már mind1) Reménykedem,hogy jövő kedden (04.06.) otthon a Barca több gólt szerez mint az Arsenal.      Most egy kicsit eltérve a BL-től, egy kis hangsúlyt fektetnék a Spanyol bajnokságra. Ahol jövő hét szombaton(04.10.) Real Madrid-Barcelona mérkőzés lesz,már alig várom:) Izgis meccs lesz, érzem:)    Nah akkkor foci az ennyi lenne.:)

Képzi el, Paris Hilton-nak új albuma fog megjelenni a jövőben:) tök szuper:D nem?? egy kis ízelítő akit érdekel:www.youtube.com/watch  (bár nem tudom van-e ilyen ember,rajtam kívül) 8)

Suliról most nem írnék, ha nem gond:)

Kövi téma: Húsvét... :S uhh :S  Utálom mint a ....-ot. Legalább a szünet lenne hosszú, hogy valami értelme lenne,de még az sem hosszú :( :@ Hétfőn meg a locsolkodás,hát az vmi borzalom:S nem csak,hogy büdi leszek a sok féle kölnitől,de sógorom arról is gondoskodik,hogy a ruhám sem maradjon száraz,minden évben 1-2 szódás-palack tartalma rám kerül... :S :D,nem ez életem vágya,de ha egyszer nem lehet ellene tenni semmit,és azért viccesnek találom, poénos,és egyszer egy évben kibírom:)xD :) :Đ Ez van...Sprite... xD

Tegnap megünnepeltük Csengét(unokahugim) már 4 éves:) Aranyszívem:) volt ilyen kisebb összejövetel, csak a nagyon szűk családi kör volt ott( nagyszülők,keresztszülők,nagynénik,unokatesok) Barbie-s tortája volt,csokitorta de nagyon finom volt:) hm...:) 8) fél 4-től kb fél 7-ig ott voltunk:)

Csütörtökön Kittivel és Vandával szokásos progi:) Séta és beszélgetés. Séta után leültünk egyik padra és hülyültünk Kittivel,Vanda pedig megörökítette ezt video és kép formájában,ami természetesen nem publikus,kivéve néhány képet;) de nagyon szeretek velük lenni:) jó velük hülyülni és szeretnek ilyen kis zizinek is amilyen vagyok,és ők is néha ilyenek,és nem játszák meg a "nagylányt" és nem lenézőek senkivel:) mint a korosztályunkban nagyon sok lány...(de ennek mi értelme van,hogy lenézni mást??????sose értettem:@)  (L)Kitti(L)Vanda(L)

Hát azt hiszem mára ennyi:)

Folyt.köv. :) Cupp Cupp

u.i.: milyen az új "skin"??? :D

Címkék: barátok foci paris hilton

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://petrus92.blog.hu/api/trackback/id/tr721894503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása