Petrus blogja

az én világom:) ami velem történik:) ami engem érdekel:) stb...:)

Friss topikok

Linkblog

2010-03-19

2010.03.19. 20:50

szerző: Petrus92

Sziasztok!

Újra itt! Hát nem szupcsi?:D  De-de, ne tagadjátok..xD

Végre péntek!!! de aztán szombat és vasárnap,aztán megint hétfő,és minden kezdődik előlről...wááá:S Olyan furi volt hogy nem kellet hétfőn suliba menni,tisztára megzavarodtam...:S Nah mindegy:)

Hagyomány...foci:) Ezen a héten lezajlottak a 8.forduló utolsó mérkőzései is.  Kedden Chelsea-Internazionale és Sevilla-CSZKA mérkőzése volt. 0-1-re nyert az Inter a 78.perceb lőtt Eto'o egy gólt:)és a végeredmény is ez maradt,így kiesett a Chelsea:D    A Sevilla-Moszkva már kicsit durvább volt:S ott 1:2-vel tovább jutottak az oroszok:(:(:( 31.percben Necid góljával vezetnek az oroszok,de rögtön a 40.percbe Sevilla gól amit Perotti lőtt,a második félidő 55.percében Honda szabadrúgása miatt vezet a CSZKA 1:2-re,és már a végeredmény is ez lett, így kiesett a Sevilla:(      Eljött a szerda,amikor a Barcelona-Stuttgart mérkőzés volt és persze Bordeaux-Olimpiakosz meccs.  A Barcelona 4:0-ra(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) megverte a Stuttgartot:D:D Bár nem rosszból mondom de kb most a németek úgy játszottak mint múltkori meccsen a spanyolok,nagyon rosszul. De most 4:0-ra nyert a Barca,13.percben Messi(<3) lőtt egy gólt,1:0, 22.percben Pedro(<3), 2:0, 60.percben megint Messi(<3), 3:0, 89.percben Bojan(<3), így égy már 4:0 is a végeredmény:D nagyon sok helyzetünk volt így, ahol kb egy hajszál választott el egy újabb góltól,de így is jó,hiszen továbbjutottunk:D<3.  A másik mérkőzés Bordeaux és Olipiakosz volt.Itt 2:1 lett a végeredmény. 5.percben Gourcuff lőtt egy gólt,így vezet a Bordeaux,ezután 65.percben Kosztasz Mitroglu->gól,így már 1:1,de a 87.percben Samah lő újabb gólt, és így nyer a Bordeaux,és tovább is jut:)

Kicsit még a focinál maradva,ma kisorsolták a negyeddöntők párosításait:

  • Lyon-Bordeaux
  • Bayern München-Manchester United
  • Arsenal-Barcelona (!!!!!)
  • Internazionale-CSZKA Moszkva

Érdekes mérkőzések lesznek!:) Kiváncsian várom:) És ezzel enyit a fociról:)

 

Gondolkodjuk...mit is tudnék még írni...:)

Ma voltam sétálni egyik legjobb barátnőmmel Kittivel és unokahugimmal Vandával,és Kitti hozta a kutyusát Szofit is:) Yorkshire Terrier,de ilyen mini és tök cuki! Úgy imádom azt a kutyát! És úgy bírom, hogy mikor találkozok vele,mindig felveszem,és ahogy örül nekem és puszit ad, kb lenyalja a púdert és az alapozót az arcomról:) de olyan cuki!!!

Képzi el! Vettem tavaszi cipőnek egy ilyen zártabb cipőt,aminek magas sarka van,hiszen nem is én lettem volna ha laposat veszek, nah mind1, és ennek a cipőnek 9,5 cm-es sarka van. dúrva...xD kicsit kényelmetlen már egy idő múlva, de imádom!:)

Tudom,hogy akartam még valamit írni,de elfelejtettem:S Nah mind1, ha eszembe jut, majd megosztom:)

Folyt.köv.

Cupp Cupp

 

Címkék: hétvége foci séta

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://petrus92.blog.hu/api/trackback/id/tr111853232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása